working 9to5

                                          
                                              


Kom o tänka på vilket ospännande liv man har, fast ett ganska kul sådant! Men man gör nästan samma saker varje dag. Man vaknar, åker till skolan, drar hem & gör läxorna, jobbar, tränar & sen hem och sova. Så börjar det om&om igen! Tur att det ibland händer saker som bryter schemat, lov till exempel. Kan knappt bärja mig till fredag då familjen+ett par kompisar drar till Frankrike över lovet! Skidor i Alperna, finns det något härligare?

Bild: Stina & jag ute på Kållandsö i somras



pusstjaaaa
;R

Chillll

Måste säga att de har vart en rolig dag i skolan, inte lektionerna kanske men resten! Klassen är faktist ganska kul då&då :) tråkigt med ändå spännande att börja om på nytt till hösten, alltså med ny klass o allt vad de innebär!
Kom precis hem från fotbollen, jobbig träning i blåsten vill ja lova, & nu är det Familjen Annorlunda som gäller!
Chilchill!


Pusstjaaaaaa!
;)

tårta&hockey!

Frölunda är utslagna ur slutspelet, visst hade ja hoppats på en plats i finalen men det känns inte så surt ändå! Hv är bättre  förtillfället,så enkelt är det. Men i finalspelet kommar jag nog hålla en tumme för FBK iallafall!
Men nu drar allsvenskan igång snart, vilket jag ser fram emot! Ifk Göteborg har en stark trupp som jag tror kan gå långt iår! Nog om sport. Plugg är det som gäller för tillfället, engelskaredovising imorn, sedan blir det kalas hos Fabian (systerns killes bror)  :) Där blir det nog en hel del hockeysnack & god mat, toppen med andra ord!

pusstjaaa
;p

just another blog

Känns som att jag är den sista på jorden att skaffa blogg, men någon måste ju vara det också! Jag kommer att skriva om det som händer i mitt liv för stunden. Vilken kan va i princip allt mellan himmel & jord! Ska försöka göra en update per dag iaf, sen får vi se.

Igår var en händelse rik dag eller iallafall kväll! Åt thaimat med brudarna för att fira Marlenes fördelsedag, sedan bar det till <3bergs för att köpa bananer & dricka. Hängde där ett tag sen släppte vi loss totalt på Parken (årets place btw), det var grymt kul må ja säga! förljde med Ludvig hem vid halv 2 för att sova, det var mysigt som alltid! Tack för kvällen tjejer, ni är fan guld värda! 

Nu: Portugal-Sverige, sitter bänkad med godis o cola, SÅKLART!


pusstjaa
;>


RSS 2.0