moving on

Det känns som att i princip är uppockner just nu. Inget är som vanligt och allt är knäppt. Kanske är det bara och vänja sig, vad vet jag. Men jag har inte tappat hoppet på att allt ska bli lika bra som det en gång var. Kanske är det bara jag som överreagerar. Det får vi väl iallafall hoppas på. Något som är skönt när man är lite förvirrad är att sätta på favorit spellistan på Spotify och bara luta sig tillbaka och tänka på allt. Att i lugn och ro bara får samla sig är något jag starkt rekomenderar.



Pusssss ;s


LABBRAPPORT!

Undeeerbaaart! Kl är start 12 och jag har slutat för dagen, men dock sitter jag forfarande i skolan och gör en labbrapport...  Men inget kan stoppa mig nu för imorn är det studiedag och snart väntar en luchs på stan med mammi:)

ps. fanny är nog bäst i världen!



PUSSSSS

HANNAHMONTANA

Tänkte att idag var en bra dag för att förgylla min kära blogg med ett litet inlägg. Inte för att det har hänt något spec, utan mest för att jag hade tid och lust. Jag har precis vart ute och kollat träningen, är förkyld så jag tränade inte. Fasen vad underbart det är och komma ut till Degeberg och träffa tjejerna, känns nästa som att komma hem :)   Nu kikar jag på hannah Montana, som är världens bästa program!  Nu ropa mamma med, maten klar! Mumms!



pussssssss

RSS 2.0