NoNo

Idag har jag besökt ett vindkraftverk ute i Mellby, Oliver & Johan var också med.  Vi håller på med ett No arbete om just vindkraft så det var helt enkelt därför vi åkte ut. Efter en timmas filmande och intervjuande kände vi oss nöjda och drog hem. Nu sitter jag här och vilar, det var ju ganska ansträngande trots allt mest beroende på mitt tillstånd förtillfället. Men det har blivit mycket bättre sen i fredag, nu kan jag iaf rapa & hosta :) woohoo!
Imorn är det nationellt prov i matten,  inte kuul, så jag ska kolla igenom matteboken nu eller så snart jag orkar hämta boken ;) 




Pusstjaaa 
;T


sweetlikesuger

Känner mig inte som en ny människa efter operationen i fredags, men visst mår jag bättre. För er som inte vet så har jag haft magsmärtor ett litet tag så vi åkte in till akuten vid 12 i fredags, och kl 18 var det jag som låg på operationsbordet för att få min kära blindtarm borttagen. Har fortfarande ont med det går allt bra! skolan imorn:D wooho! Det enda som känns surt är att jag kanske inte kan spela serie permiären nästa söndag:/ sad! men jag ska försöka iaf. Kom hem från sjuka huset igår, vilket var skönt, och idag så har jag kollat på Ludvigs match och sen kom han hit! Han hade bakad muffins till mig söt som han är, riktigt rörd:) Vill passa på o tacka min älskade vänner som kom hit igår en stund, ni är bäst!





pussstja
;K


Home Sweet Home

Kom hem ca 07.00 imorse från en helt fantastisk vecka i Avoriaz (Frankrike). Kanon väder, roligt sällskap & härlig skidåkning! kan inte bli mkt bättre än så. Såg även  Liverpool-Chelsea på ngt ställe, & shit vilken seger det blev för mitt kära blåklädda lag :D På vägen hem passade vi på att åka till Montreux och tittade på min älskling Freddie Mercury som står staty där, vilken uppevelse!  Men nu är jag iaf hemma och har ätit påskmat precis, det är rätt skönt o va hemma men jag längtar redan tillbaks! Hoppas på en repris nästa år!



pusstjaa
;X


Kaos!

Allt är i stort sett ett enda kaos just nu här hemma. Vi har nämligen en dålig vana att att alltid göra allt i sista sekunden, packa, handla, planera, you name it! Det resulterar alltid i kaos tyvärr. Jag som inte planerar i vanliga fall brukar kunna hantera det ganska bra tillskillnad från min mamma som just nu står och delar ut arbets uppgifter samtidigt som hon packar sin egen väska. Som tur är för hennes skull tickar klockan otroligt segt, men för mig som bara vill åka nu är det bara irriterande! Men det är ju iofs bara 5h kvar tills vi drar, Wohoooo!! Jag kommer nog inte ha möjlighet att lägga in ngt inlägg, men vi får se :)  Får passa på att önska alla Glad påsk! njut av ledigheten nu ffs :D Det ska iallafall jag göra, jag lovar!




Pusstjaaaaa
;]

RSS 2.0